Oktatásszervezés, vizsgaszervezés, tanácsadás

Olvasson rólunk és motivációnkról bővebben, ismerje meg képzéseinket és kiemelt céljainkat

Rólunk bővebben

Lehetőségeket teremtünk!

Társaságunk legfontosabb célkitűzése, hogy minőségi képzést nyújtva hozzásegítse a képzésben részt vevőket egy új szakmához és ezzel egy új lehetőséghez. Képzési jegyzékünk folyamatosan bővül, alkalmazkodva a felmerülő igényekhez és a piaci viszonyokhoz.

Képzésben résztvevő munkatársaink szakmai tapasztalata évtizedekre nyúlik vissza, pedagógia módszertani felkészültségük kiváló, előadásaik a napi problémák köré csoportosítva életszerű példákkal álátámasztva, nagyfokú szakmaisággal biztosítják a felkészítés és felkészülés sikerességét. Képzésben résztvevőink számára szükség esetén személyre szabott módszerekkel és ajánlásokkal segítjük a vizsgára felkészülést.

Gyakorlati helyszíneinken remek lehetőség adódik az elméleti tudás és a gyakorlat összhangjának a megteremtésére. Tanfolyamaink során a résztvevők számára, igény szerint elhelyezkedési tanácsadást, kapcsolat rendszerünkön keresztül álláslehetőségeket próbálunk felkutatni és ajánlani. Cégek részére- szükség esetén- telephelyükön kihelyezett tanfolyamokat tartunk, maximálisan alkalmazkodva az igényeikhez.

Jogszabályok által előírt Minőségbiztosítási rendszerünk lehetővé teszi, hogy tanulóink legyenek a középpontban, azonnal reagáljunk felvetéseikre, és szakmai munkánk mind elméleti mind gyakorlati síkon kimagasló legyen. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján vállaljuk pályázatok teljes körű lebonyolítását a megírástól a megvalósításig bezárólag.

Bardócz Letícia

ügyvezető

dr. Bardócz Csaba

tulajdonos
szakmai vezető
felnőttképzési szakértő

Bardócz Letícia

ügyvezető

dr. Bardócz Csaba

tulajdonos | szakmai vezető | felnőttképzési szakértő

Kérdésem van, szeretnék kapcsolatba lépni Önökkel!

Tovább a kapcsolat menüponthoz

Képzéseink áttekintése

Kérjük nézze meg aktuálisan elérhető képzéseink listáját! A képre vagy a linkre kattintva megnézheti a részletes adatokat és leadhatja jelentkezését is. Amennyiben további kérdése van, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén.

OKJ-s azonosító: 54 811 01

OKJ-s azonosító: 31 861 01

OKJ-s azonosító: 34 582 10

OKJ-s azonosító: 35 345 01

OKJ-s azonosító: 34 621 01

OKJ-s azonosító: 32 582 02

OKJ-s azonosító: 34 341 01

OKJ-s azonosító: 52 861 01

Ha nem találja, amit keres, üzenjen nekünk!